REFERENSER 2018-06-01T10:22:46+00:00

REFERENSER

Lena sjöng på vårt bröllop och förvaltade våra låtval på ett fantastiskt sätt med sin vackra sång och inlevelse. Lena imponerade stort både på oss och våra gäster och vi upplevde henne som mycket professionell och representativ. Om det någon dag blir aktuellt med dop för oss hoppas vi få anlita Lena igen…

Rini & Peter Bergström

”Jag har haft Lena som kollega på scen ett antal år och alltid blivit så fascinerad och tagen över hennes sätt att leverera sång. Inte bara att hennes röst är enastående så är hennes inlevelse, känsla och äkthet en klass för sig. Därför var det en stor ära när hon förgyllde min vigsel med underbar sång.”

Ola Grönberg, Showproducent Wallmans Nöjen

”Lena sjöng på min sons dop och det var en fantastisk upplevelse. Jag har hört henne säkert över hundra gånger men blir lika berörd varje gång. Helt klart unik och med en känsla som få sångerskor har.”

Per Bredhammar, Bredhammar Production KB

”Lenas sång gav oss både tårar och leenden.Hon kunde förmedla de känslor som vårt låtval avsåg. En underbar vigsel och bröllop, ett minne för livet. Tack Lena, med de varmaste hälsningar.”

Emanuel och Carolina Hillberg, Uppsala

MENY
LENA OLSSON-BJÖRKEN